‘’ Als je doet waar je goed in bent en doet waar jij in gelooft, zul je dat altijd terug zien in jouw werk! ‘’

Nathalie Verboom

Allereerst, welkom op mijn website! Mijn naam is Nathalie Verboom, 26 jaar en sinds kort fulltime kunstenares. Samen met mijn man en dochter woon ik in een prachtig nieuwbouwhuis in Waardhuizen, een knus dorpje in Brabant.

Ik heb Bloem & Design gestudeerd in Gorinchem. Al sinds dat ik een klein meisje was, ben ik altijd creatief bezig geweest met mijn handen. Leren en studeren was niet mijn ding. Maar wat dan wel? Daar kreeg ik snel antwoord op! Ik had een prima fulltime baan bij een design lampen bedrijf. Maar toch gaf het mij geen voldoening. Toen werd ik zwanger van ons baby meisje. En moest ik gaan nadenken over werkdagen als de kleine er zou zijn. Wat voor mij uiteindelijk de doorslag gaf om te stoppen met werken en fulltime thuis te zijn voor ons meisje. Zo gezegd zo gedaan!

Naast dat ik fulltime thuis was, groeide mijn liefde steeds meer voor abstracte kunst. Wat nu is uitgebloeid tot een eigen onderneming! En daar ben ik elke dag ontzettend dankbaar voor! Dat ik de stap durfde te nemen om te stoppen met mijn baan en er gewoon voor te gaan. Want een ding weet ik zeker, als je doet waar je goed in bent en doet waar jij in gelooft, zul je dat altijd terug zien in jouw werk!

Winkelwagen